Jeg krydser fingre for solskin.

Efter den hårdeste vinter i mands minde begynder solen så småt at titte frem og folket begynder for alvor at glæde sig til at sommeren kommer.Men hvorfor vente til kalenderen siger sommer? Hvorfor ikke starte sommeren allerede nu hvor man trænger mest til den? Somersby inviterer i samarbejde med Nitusind.nu derfor alle til årets første barbeque party i Aalborg med alt hvad der hører til sådan en dag.

Der vil være djs, skate contest, live art, barbeque, gøgl og selvfølgelig en bar hvor de søde sommerpiger vil lange gratis Somersby over disken til alle over 18 år. Harley Rayner, Duke og Yngvesin vil dagen igennem levere det perfekte soundtrack til årets første og største barbeque i byen og Kims Kitchen tager sig kærligt af grillen og serverer et lækkert barbeque måltid til billige penge. Cookie Factory står bag dagens skate contest hvor byens bedste skatere kæmper om titlen og lækkert gear fra Insight.

Baren byder på masser af kølige Somersby. Selvfølgeligt ganske gratis til de sommerhungrene folk. Derudover vil man kunne købe kolde øl og andet godt til en billig pris. Det er naturligvis kun muligt at få Somersby og købe øl hvis man er over 18 år.Sidst men ikke mindst vil nogle af byens fedeste kunstnere dagen igennem fyre op for lækkert live art.Hele herligheden er gratis, så der er ingen grund til ikke at kigge forbi til havnefronten og starte sommeren en smule før tid.

Kilde: facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.