Igår blev brugt i godt selskab – vi så den altid fantastiske Edward Scissorhand og spiste laksefråd – dvs gryde-æder med frisk pasta, frisk chili, broccoli, laks, champinoner, citron, cremefine og bacon. Vinterferie er en hitter.
1 pk frisk pasta 1 pk bacon i tern ½ pk champingoner 2 laksefiletter 1-2 friske røde chilier 1 buket broccoli 1 flaske cremefine (brugte 7%)
Bacon steges og ligges på fedtsugende underlag. Laksé-filetterne, krydres med salt og peber og steges til de er færdige (ved ikke hvor længe det præcis det er) – mens pastaen koger i 3-4 minutter, svitses de skårne champinonerne på panden. Broccoli-stykkeerne hældte jeg over med kogende vand, da jeg godt kan lide der lidt bid i – alternativt kunne man putte dem i rå eller koge dem (: Laksen skæres derefter ud i mere mundrette stykker og blandes i pastaen, sammen med grønsagerne, fint hakket chili og baconen. Dette får et kort opkog sammen med cremefine, og smages derefter evt. til mere salt og peber.
Edward Scissorhands er da bare lige rigtig god! Tim Burton laver vidunderlige film.
LikeLike
Ja, han er intet mindre end genial 😀
– Anne
LikeLike
Thumbs up for filmen – men er også interesseret i den der laksefråder 🙂 Findes der en opskrift?
LikeLike
Dét er der (:
Værsego': (2-3 personer)
1 pk frisk pasta
1 pk bacon i tern
½ pk champingoner
2 laksefiletter
1-2 friske røde chilier
1 buket broccoli
1 flaske cremefine (brugte 7%)
Bacon steges og ligges på fedtsugende underlag.
Laksé-filetterne, krydres med salt og peber og steges til de er færdige (ved ikke hvor længe det præcis det er) – mens pastaen koger i 3-4 minutter, svitses de skårne champinonerne på panden.
Broccoli-stykkeerne hældte jeg over med kogende vand, da jeg godt kan lide der lidt bid i – alternativt kunne man putte dem i rå eller koge dem (:
Laksen skæres derefter ud i mere mundrette stykker og blandes i pastaen, sammen med grønsagerne, fint hakket chili og baconen.
Dette får et kort opkog sammen med cremefine, og smages derefter evt. til mere salt og peber.
LikeLike
thanks. lyder så lækkert!
LikeLike
Hov hov, der skal også saften fra en hel citron i fløden 😀
– velbekomme.
– Anne
LikeLike