Vinterferie-stilen

Igår blev brugt i godt selskab – vi så den altid fantastiske Edward Scissorhand og spiste laksefråd – dvs gryde-æder med frisk pasta, frisk chili, broccoli, laks, champinoner, citron, cremefine og bacon.
Vinterferie er en hitter.

6 thoughts on “Vinterferie-stilen

  1. Dét er der (:

    Værsego': (2-3 personer)

    1 pk frisk pasta
    1 pk bacon i tern
    ½ pk champingoner
    2 laksefiletter
    1-2 friske røde chilier
    1 buket broccoli
    1 flaske cremefine (brugte 7%)

    Bacon steges og ligges på fedtsugende underlag.
    Laksé-filetterne, krydres med salt og peber og steges til de er færdige (ved ikke hvor længe det præcis det er) – mens pastaen koger i 3-4 minutter, svitses de skårne champinonerne på panden.
    Broccoli-stykkeerne hældte jeg over med kogende vand, da jeg godt kan lide der lidt bid i – alternativt kunne man putte dem i rå eller koge dem (:
    Laksen skæres derefter ud i mere mundrette stykker og blandes i pastaen, sammen med grønsagerne, fint hakket chili og baconen.
    Dette får et kort opkog sammen med cremefine, og smages derefter evt. til mere salt og peber.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.