Sommersommersommer

At grille i det gode vejr er en evig fest – og vejret igår gav perfekt anledning til denne overnice beskæftigelse. 
Her ses udstyret samt menuen, på en solbeskinnet tirsdag i Fjordmarken:
Ukokkereret mad:

Grill

Tex-mex gratinerede tomater og aspargs, hvidløgsmarinerede rejer og hjemmelavet aioli:

Stegte kartofler, med bacon-omviklet røde bøffer:

samt ostebrød med oregano, chili og tomat:

Det var nice megasen, siger jeg dig!

Idag har Kit inviteret mig + et par venner på mad og rødvin, det bliver megaskønt – jeg er en heldig loppe!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.