Om fødselsdag og sygdomme

Havde en skøn fødselsdag igår med hos mine forældre, med mine søstre og farfar – vi hyggede med en herlig menu bestående af enebærgryde og kage med sorbet.
Fik de skønneste gaver: Fire Prinsesse spisetallerkner, to Elements kagetallerkner og en hvid Elements krukke – alt sammen fra Royal Copenhagen, samt en helt fantastisk mumiplakat ❤

Som nogle måske har bemærket, lider både mig & Kit af Stel-Stress (SS). SS er en nedarvet og meget alvorlig sygdom, som kun kan holdes midlertidigt nede, ved at ønske sig uanede mængder stel og diskutere det i timevis – og forværres af især Royal Copenhagens tildens til gang på gang at lancere nye, dyre stel.
Sygdommen er i familie med og relatere sig til lignende sygdomme, som fx indretnings-stress (IS) og pengemangel-stress (PS)

Vores familie er hårdt ramt, og er i ingen tegn på bedring.

2 thoughts on “Om fødselsdag og sygdomme

  1. Min mor er på samme bølge. Lige i dette øjeblik står der en kæmpe papkasse ude i gangen med musselmalet tallerkner hun har bestilt fra lauritz.com.. Det skulle vidst være billigere derfra 😉

    OG- jeg glemte helt at sige tillykke til dig Anne! Jeg håber du havde en fantastisk god fødselsdag.TILLYKKE! (bedre sent end aldrig)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.