Jeg sætter min ‘nej-hat’, som jeg vil

Jeg er ikke bange for at gå glip af noget længere. Det er faktisk lige før jeg fortrækker det. Jeg kan ikke sige, om det er en fase eller bare sådan jeg er nu.

For jeg har virkelig haft det sjovt. Danset på bordene, drukket stjålne ølsjatter med skodder i, brugt pengene, stået dingelende og lykkelig på toppen af Aalborg uden at falde ned og tusinde andre ting, som jeg bare ikke orkede at gå glip af.

Det lyder måske vældig dommedagsagtigt eller som om, at jeg er 80 år, men sådan er det egentlig ikke ment. Jeg synes det er befriende, at læne mig tilbage med en gigantisk kop kaffe, på en fredag, og bladre igennem diverse sociale medier, og se hvordan folk slår til Søren og rejser verden rundt, uden at mærke så meget som en snert af misundelse eller trang til at spæne afsted.

Jeg hviler i min kedelighed, og det er lige før jeg tror det klæder mig.

Det handler om at prioritere – der er trods alt kun 24 timer i døgnet, og før jeg bliver bedre til, at forvalte min energi er det her bare en fest.

At takke nej – til mig selv og andre, når det passer mig, læne mig tilbage og nyde den frihed det giver.

 – K

8 thoughts on “Jeg sætter min ‘nej-hat’, som jeg vil

 1. GID jeg havde det sådan. Jeg er vildt misundelig på dem, der drikker vin på en bar med deres venner – eller rejser til varme lande med palmer og pool. Måske er det bare fordi, jeg har fanget mig selv i et net af børn og minus på kontoen… Så virker alting ligesom pænere på de andres instastories… Nu er jeg også misundelig på dig 😉😆

  Like

  1. Det kan muligvis heller ikke sammenligne – jeg kunne vel tekniskset godt stikke af, hvis jeg gad. Men lige nu nyder min kedelighed.
   Også selvom der evt er mere farvestrålende ovre på de andres Instagram😁😉

   Like

 2. Jeg vil nu også meget hellere sidde hjemme i stuen, fredag aften, med en kop varm kakao og striktøjet. Tror jeg har en 80 årig fanget inden i. Men det gør mig ikke noget. hun må gerne være der 😉 godt indlæg.

  Like

  1. Det har jeg heller ikke altid ville – jeg har virkelig festet igennem og haft det fedt, men for tiden nyder jeg den ro der er ved, at prioritere hjemmelivet og nejhatten. Selvom jeg stadig nyder at gå ud sådan ved lejlighed😉

   – K

   Like

 3. Jeg er helt enig med dig, jeg har det fint hjemme i sofaen og er aldrig misundelig på dem, der rejser ud. Tænk at stå i kø i lufthavnene og vente på sin bagage, som måske slet ikke dukker op.
  Nej må jeg bede om min sofa og min have.
  Tak for input hos mig 🙂

  Like

  1. Tak for dit input også😊

   Jeg nyder min små weekend rejse et par gange eller tre om året, men backpacker eller stor eventyr bliver jeg aldrig. Så heller samvær med dem jeg holder af, rødvin på sofaen og min lune bolig.

   – K

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.