Gode nyheder.

p1p2p3p5p6p7p8p9ppp

Med flytningen henover julen der inkluderede dobbelthusleje x3 for os begge, nye køb, en stor 30 års fødselsdag, mange søde menneskers fødselsdage og en generel glæde ved at gå på café og gafle udsalgslækkerier, har hverken min kæreste eller jeg sat næsen op efter en forårsferie.

De sidste tre år har budt på sol i både Spanien, Frankrig og senest Italien, og ærlig talt havde jeg liiidt krise over, at måtte undvære i år og vente til sommer, hvor vi plejer holde årets 2. kæresteferie. Men sådan er livet. Og jeg havde faktisk talt min forkælede prinsesse-side ned, som nu var begyndt at planlægge at udvide næste endags-tur til Århus med en overnatning eller to, og dermed strikke en hyggelig forårsferie sammen den vej. Det er trods alt til at betale sig fra, og vi er som nævnt her, altid glad for et visit i smilets by.

Men i mandags vendte den idé om på hælen, og satte sig ud i kulissen, efter jeg aflagde besøg i min eboks.

Et overset brev bevidnede nemlig om, at jeg havde hele 5 feriedage til gode og ditto udbetaling heraf. Og jeg var ikke i tvivl om, hvad jeg allerhelst ville bruge dem på. For særligt jeg, der arbejder på deltid vidste, jeg ikke havde en hat at trylle penge ud af, hvorimod min kæreste sidder meget pænt i det økonomisk set. Så med min nye “opsparing”, var det intet problem for ham, at finde penge i sit budget, til en ferie med mig.

Så lykken var stor, da jeg onsdag aften breakede de gode nyheder. Og i og med vi ofte snakker drømmerejser og ferieminder, vidste vi begge at Paris igen ville komme op at vende. De tre dage i 2015 i besøgte byen, var vi nemlig fuldstændig fortryllede og allerede året efter, var det endda på genbesøgslisten. Så efter at have rundet Bruxelles, Mallorca og Rom, var vi ikke i tvivl. Vi ville tilbage til Seinen, se Versaille haven, Eiffeltårnet, Louvre og alt det andet vi ikke nåede sidst.

Så nu er ferien bestilt – fire dage i maj skal vi afsted. Vi flyver fra Aalborg en lørdag formiddag, og ender hjemme igen tirsdag aften 17.30, forhåbentlig en masse oplevelser og solskinsfregner rigere.

Og for 2400 ink. tre overnatninger i midtbyen på et trestjernet, er der jo endda lidt på feriekontoen tilbage til entreer og en flaske vin eller fem. Juhu!

Så er du vimmersvej, jeg glæder mig! Jeg siger jer, smilet er ikke til at smøre af mig, selv når jeg formår at hælde et vaskefad med 50/50 urin og sæbevand ned af mig selv, i gårsdagens aftenvagt. Så ved man, humøret er højt – tydeligvis min snevejrs-kur part 2.

Håber I også får en dejlig søndag derude.

3 thoughts on “Gode nyheder.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.