Jeg glæder mig til..

Jeg stortset altid, en kalender foran mig med mange hyggelige ting, men synes den næste måneds tid, særligt har prikker, der er ekstraordinært skønne og bryder hverdagstrivialiteten med noget nyt og rart.

Idag starter jeg ud med den helt store attraktion. Min kæreste og jeg skal nemlig indløse gavekortet på det gourmetophold jeg gav ham i 30 års fødselsdagsgave, og vi glæder os ualmindelig meget. Også selvom vi er vågnet op til snefald, som heldigvis skulle stilne lidt af op ad formiddagen til køretid kl 10, og tilmed stoppe kort efter ankomsten til midtjylland. Vi kører hvertfald i god tid, og brygger en solid playliste og kande kaffe sammen, og krydser fingre for minimum kø. Og ellers tager vi også det med.

Ideen med at booke i marts, indebar naturligvis ideer om en gåtur ved stranden og et kig til marinaen, men skidt pyt med det. Vi har bare lavet en gamechanger og booket cafe til frokost i Horsens by og planlagt at bruge dagen på at ose lidt eller gå på museum, før vi vender næsen mod hotellet, de fire retters suprise-menu og uforskammede mængder vin. Så kan sneen såmænd bare komme an, når man skal sidde i panorama view udover vandet, er det garanteret skidehyggeligt.

Dertil er der jo absolut kun at glæde sig. Og det samme gælder som sagt for den øvrige måned, der er fyldt med gode sager.Måske føler jeg sådan, fordi der for en gangs skyld er en del af dem, planlagt i god tid, og jeg derfor allerede nu kan scrolle ned over dagene og vide hvad der venter, udover den sædvanlige venindehygge, vin aftner, familiebesøg og cafeture, jeg ved, der nok skal blive en del af ovenihatten.

De næste 30 dage kan jeg nemlig allerede se frem til:

8-9/3 Ovenstående kærestetur. Jubii!

11/3 Stadion – sæsonens sidste på hjemmebane. Fatter hat af sport, men morer mig godt og pølsesennepen er fantastisk.

12/3 Biografevent spottet af Lillesøster E, hvor vi skal se “Hver dag” og naturligvis lige spise og sladre af inden.

16/3 Besøg af verdens bedste eksil-jyde, der kommer hjem til Aalborg.

21/3 Åbnings Event på Kunsten Aalborg.

24/3 Tøse-aften med K. Planerne er ikke helt fastlagt, men noget med vin og lækker mad er helt sikkert ideen.

26/3 “Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer” in Komcert på Musikkens hus med min søde kæreste.

27/3 Aalborg Teater fremviser “Karlson på taget” og mig og Lillesøster E er så klar på Astrid Lindgren og har haft billetter længe.

2/1 Påskefrokost med hele familien – det indbefatter altid sammenskudsgilde, uanede mængder hygge og påskeæg, og på den måde er et uundgåeligt højdepunkt i sæsonen.

Dertil byder april også på et muligt smut til Århus, AroS og Åen, stor fødselsdag, en tur i sommerhus, venindeudflugt til streetfood og ikke mindst “Søstrene Krogh Flensburg”-tur, som jeg er vildt vild oppe at køre over allerede. Juhu!

Hvad med dig; hvad byder din marts på?

4 thoughts on “Jeg glæder mig til..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.