Så legede vi lige..

.. at det var forår. På den der ægte ‘der kommer ikke mere sne i år, og alle er småblomster titter frem’-måden. Jeg har ventet alt for længe, præcis lissom Anna fra Frost, så selv de mindste forårstegn får mig helt op af stolen. Hvilket ellers aldrig er noget der sker.

Jeg brugte derfor min søndag formiddag på altanen. Iført vintertøj og hjemmestrikkede tæpper, men dog på altanen. Ligesom mennesker der lidt af hudsult, har jeg lidt af solsult og lyssult. Sjældent har jeg savnet på sådan et niveau. Så for den korte bemærkning, hvor jeg fik nydt min (iskolde) formiddagskaffe og omplantet min blomster, følte jeg mig som verdens heldigste.

Lige nu sider jeg i mine forældres stue, og kan mærke solen varme stråler om min nakke. Den lyser lidt ind i tv’et og giver genskær, som blænder mig på et afsindigt niveau. Aldrig har jeg været så tilfreds med at gå glip af et tv-program.

Måske hjælper det også på humøret, at to ugers intens influenza endelig har sluppet sit tag i mig. Jeg er i hvertfald godt tilfreds.

Håber I nyder jeres mandag og det fine lys.

4 thoughts on “Så legede vi lige..

  1. Lyder som en fantastisk mandag
    har brugt lidt for meget tid på at sove….. men jeg var altså træt… er jeg stadig men nu har jeg uro… overvejer sovepille. … bare for roen, det egentlig det den gør… er jeg ikke træt sover jeg heler ikke når jeg tager den.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.