På det seneste har jeg læst:

 

støv

 • “Forestillinger om støv”: Et absolut must, hvis du har læst “Det Gyldne Kompas”-serien. Fantastisk eventyrlig fortælling som handler om tiden før, og hvor vi i Det Gyldne Kompas møder den 11 årige Lyra, følger vi her den nyfødte Lyra og hendes skæbne i hendes første leveår, hvor mange mennesker må ofre sig og hvor mange løse ender der skal samles for, at hun lige netop formår at overleve.

Lykkelig

 • “Jeg skal gøre dig så lykkelig” : En lejligheds-opgang er omdrejningspunktet for denne bog, og man følger med i hver stue på hver etage, hvordan samfundet ændre sig i stort og småt. Familierne er meget forskellige, og man sympatisere med dem alle på hver sin facon. Det er en rigtig spændende, hyggeligt og til tider tragisk tidslomme, at følge med i.

thors-hammer-magnus-chase-og-de-nordiske-guder-2-hardback-af-rick-riordan

 • “Thors hammer”: Jeg var helt vild med første bind i Magnus Chase-serien og synes allerede nu, at den slår Percy Jackson, som ellers har en stjerne i min bog. Ligesom i Pullmans nye bog, er det også her et kendt Halvgud-Univers fra nye vinkler, der præsenteres og det kriblede i mine fingre, for at komme til næste side hele bogen igennem. Rigtig, rigtig godt plot.

bjørnøly

 • “Bjørnely”: Jeg kan kun sige Backman har gjort det igen. Endnu en gang formår han med et begrænset person-kartotek at skabe en meget fangende fortælling, som man på en eller anden måde føler, kunne foregå lige uden for egen dør. Og så ér han simpelthen så morsom, når hans sarkasme kommer til udtryk og hans formuleringer får mig gang på gang til at le.

Hvad med dig, har du en anbefaling, du vil af med?

4 thoughts on “På det seneste har jeg læst:

 1. Jeg har ikke læst det gyldne kompas, men set filmen, måske skulle jeg læse Bogen og den om støvet.

  Og mon ikke Thors hammer også er noget for mig…

  Alt det er hvis mit hoved virker igen….til at læse

  Like

  1. Filmen er rigtig flot, men har ikke meget med bøgerne at gøre – de er ikke børnevenlige nok, tænker jeg, så de har valgt at producere den i en lightversion 😉

   – A

   Like

 2. Åååååh, jeg elskede Fortællinger om Støv ❤ Jeg var så bange for, at den ville have svært ved at leve op til de oprindelige bøger, men den holder 100.
  En anden god bog, som jeg virkelig kan anbefale, er ReinCarnation Blues af Michael Poore. Den er så sjov, finurlig, tankevækkende og bare helt anderledes end alt, hvad jeg før har læst. Læs læs læs!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.