Rosé, ægte søndag og en aflysning

Når det føles som om, at man har vundet DM i gin, selvom det vist nok egentlig var rosé man gik sådan rigtig amok i – og man har lyst til at brøle ‘hold kæææft’ til lyden fra en bakcensor på en el-scooter, så er det faktisk helt okay, at melde sig lidt ud af det hele og erklære dagen for aflyst.

Så det gjorde jeg så. Det var jo egentlig meningen, at jeg skulle være en sød og fornuftig voksen, som vaskede tøj, ordnede sit køkken og generelt fik styr på alle de hængepartier, som konstant vokser mig overhovedet. Dog begyndte min lørdag med jagten på morgenmad, og lige der midt i tilbudskurven lå der 3 liter rosé til 50kr. Jeg kunne ikke stå for det, så de kom med mig hjem. Jeg havde arbejde 21 timer på 2 døgn, derfor slog min offermentalitet straks til, og anbefalede mig at få søsat en form for rosé-date og glemme alt om mine andre plan. ‘Du får det gjort i morgen’, hviskede den løgnagtigt i mit øre. Det gjorde jeg jo så heller ikke, for i morgen er, som bekendt, i dag. Og jeg har erklæret dagen for aflyst.

Det var dog det hele værd – tusinde timers snak til lyden af diverse vinylplader, et par ekstra godnatkys og endnu en undskyldning for at lege søndag, som man gjorde før i tiden, hvor hver eneste weekend stod på byturer og søvnmangel.

Håber din weekend har været ligeså magisk, og evt ufornuftig, som min.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.