12 ting jeg helt sikkert skal, i Paris:

– Bestille rødvin i flyet til morgenmad. Bare fordi det er festligt. Og lidt fordi. Ja, det der med at flyve vist aldrig bliver min favorit. Den slags hjælper vin altid på #yndlingsplacebo.

– Komme med utallige citater i Disneyland. “Mine spinathorn!” bliver jeg fx aldrig træt af at udbryde.

– Smage noget jeg ikke aner hvad er. Hvilket er skidenemt, når man ikke kan et ord fransk. (Bare ikke snegle, kære Gud – please, lad mig gå udenom det, når jeg bestiller i blinde)

– Misunde min kæreste for at kunne kigge på lækre franske damer og kigge lidt med, for franske mænd er alt hvad jeg får – og det er altså ikke lige mig. Godt, ham jeg har med, er meget pæn.

– Sejle på vandet og forsøge ikke at dø af barnlig lykke, når det sker.

– Forsøge ikke at spilde på mig selv, særligt på Michelin Restauranten. Har strategisk valgt en sort kjole til netop den anledning.

– Undlade at fri til Ryan Renolds, når vi skal ind at se Deadpool 2. Alt har næsten lukket søndag i Paris, så ham skal vi nemlig bruge aftenen med der. Verdens dejligste idiot-helt.

– Nok blive glad for, at jeg har fået googlet at der ligger en latenight-open McDonalds 4 minutters gang fra hotellet.

– Besøge Shakespear og Co. efter flere opfordringer; det er lige mig! Bøger, Harry Potter stemning, engelsk kagebord, god kaffe? Jeg kommer!

– Få Quasimodo’s sang på hjernen ved Notre Dame igen.

– Ikke gå i panik, når vi skal i metroen – også bare i Kbh. Vil helst gå til ting, for bliver helt kultet af vejnavne, afgangstider og korrekt billetkøb. Det må ham med skægget lige tage styring på.

– Få noget med gedeost. Gerne med vin til. Masser af vin. Min kæreste vil tilgegæld gerne på crossaint og crepes jagt, så hvis I ved hvor byens bedste findes, så giv lyd!

 

Ps. Fik jeg nævnt, vi flyver klokken 10?!

Det er fandme lige om lidt. Juhu!

6 thoughts on “12 ting jeg helt sikkert skal, i Paris:

  1. Du bør også spise en berthillon-is. Der er flere gode creperier i Maraiskvarteret, men da det også er der man finder de bedste falafler, kan det godt blive et svært valg. Jeg tror i øvrigt, at det er et kvarter, som er lige noget for dig med mange små, sjove forretninger, spændende gallerier, den smukke Places de Vosges og et persongalleri bestående af alt fra ortodokse jøder til flamboyante mænd i farvestrålende habitter.

    Like

  2. Det lyder som en perfekt plan! Jeg ELSKER Paris – kommer i forbi restauranten Ellsworth, så har den mine varmeste anbefalinger – så hyggeligt et sted

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.