10 timer, glemsomhed & gaver

IMG_2874.jpgFredag aften sad jeg med et glas rødvin i hånden. Jeg ville lyve, hvis jeg skrev det var nummer et, men vores mor læser med her til tider, så jeg lader den ligge der.
Vi var inviteret til fællesspisning og hygge hos et par af vores venner, da der var fredagsrock i Karolinelund. Vi er ikke lige typerne, som sætter sådan ægte pris på den slags, men at pre-game med vores venner før en tur på vintogt er lige os. Mens vi sad der og snakkede tikkede der en sms ind fra min søde kollega. Jeg skulle møde klokken 13 onsdag. Hvilket betød at jeg igår startede op, efter min ferie, med en dejlig lang 10-timers-vagt. Ikke at det lige frem er jordens undergang. men det efterlod mig en smule mat, da jeg havde planlagt mig ud af det sådan, at jeg burde få en rigtig mild opstart uden hverken mange eller lange dage.

Mens jeg knoklede rundt på job, og nød livet, dukkede der en snapchat op på min skærm. Det var vores søde lillesøster, som havde været forbi min lejlighed med en lille overraskelse til mig. Se, det var en dejlig besked. Nu havde jeg det at glæde mig til. Vores lillesøster er genial til, at finde på gaver og laver altid de hyggeligste pakker med alt godt til os alle.

Som min vagt skred frem ad, og jeg indså at det ti timer hurtigt skulle få ben at gå på, glemte jeg alt om den søde besked. Så da jeg omkring 23:30 stod foran min hoveddør, blev jeg glad helt nede i mine trætte fødder.  For der stod den fineste tøsepakke med glimmer, guld og lyserød. Lige som jeg, usmageligt, allerbedst kan lide.

IMG_2895.jpg

Indholdet var lige mig. Jeg har en vanvittig svaghed for læbepomade – har ikke mødt en jeg ikke brød mig om, og har derfor skab, skuffer og tasker fyldt til renden. Ellers bestod pakken af lidt blandet guf og et par pakker af de fine sugerør, som jeg sætter så stor pris på. Så en enkelt overraskelse blev til en dobbelt – hurra for glemsomhed. Og hurra for søde søstre, som gør sig umage for at glæde en.

2 thoughts on “10 timer, glemsomhed & gaver

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.