Nu hvor vi ikke er ved emmet #1

.. hvorfor er det så egentlig, at man har kombineret to af de grimmeste ting, og fushioneret det, til en giga rædsel? Somom bøllehatte og cykelhjelme ikke allerede var horrible nok at se på, hver for sig.

.. undrer jeg mig over, at Felix Smith er den eneste der har fundet kilden til evig ungdom. Og så tilsyneladende i en alder af 7 år.

.. hvorfor, er der så ingen der lige fortalte mig at Brad og Angelina ikke er kærester (gift?) længere? Fandt ud af det for tre dage siden.

.. hvorfor kommer der altid de sygt gode film i december, hvor alle skal bruge penge på gaver og skal til 800 julearrangementer? Send dem i februar, hvor alt er koldt og kedeligt, januarudsalget er ovre, og man bare venter på marts, tak.

.. spekulerer jeg på, om egentlig er nogle, der kan lide bananvingummierne, og ikke bare nødæder dem? Er der faktisk mon endda nogle, der har dem som favorit?

.. griner jeg stadig ved tanken om de Uaktuelle Nyheder, når jeg ser bladene falde af træerne, og tænker, om jeg er den eneste?

(Aner I ikke hvad jeg referere til, kan det ses på linket her)

8 thoughts on “Nu hvor vi ikke er ved emmet #1

  1. Vi skal SÅ meget dele Matadormix? Gider du også spise appelsinskiverne? Og hader tilfældigvis de gode dukatos, pink æg og labre larver? *håbe håbe*🙋🏻‍♀️
   Ps. Så sjovt hver gang!

   – A

   Like

 1. Du har afskyeligt meget drama, du skal ha’ fulgt op på hvis du har misset Brad og Angelinas nasty break up. Ved du så godt han er sammen med Aniston igen? Altså med mindre jeg heller ikke er opdateret på den front….
  Nødæder. Jeg er vild med det udtryk!

  Like

  1. Puh, jeg ved slet ikke om jeg orker – er altid bagud og fornemmer det er længe siden, åbenbart? 😅 Og ja, det er ret godt – er sikker på de fleste må kende til det (?) 😁

   – A

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.