Mens vi venter..I der har læst med længe, ved godt at vi er helt og aldeles juletossede i vores familie – og at bloggen ofte ender med at afspejle det, gerne “før tid”. Og jeg kan vist allerede godt forsikre, at det ikke bliver spor anderledes i år. 

Jeg er nemlig allerede i høj julestemning; køber pakkekalendergaver, tjekker hvilke julekalender der sendes i år, indkræver ønskelister og lytter til jule-playlisten på youtube. Min decemberdamp, blev desuden yderligt forværret igår, da jeg så at Salling’s juleudstilling, er dukket op. Glæder mig altid til at se, hvad de finder på (selvom jeg ærlig talt er en smule bange for de der dværgagtige trolde-nisser, de altid bruger. Altså, de ser altså en smule besatte ud.. og levende.. på samme tid). 
Kit har desuden berettet, at hun har set den velkendte Julebrygs-reklame – og så ved man jo at december er på vej. Jeg bliver altid hysterisk lykkelig, af at se på rensdyrets gummi-ben danse afsted, når den begejstret hjulrer efter ølvognen. Og nu har jeg opdaget, at alle Krummernes Jul-afsnittene ligger tilgængelig på youtube – jeg ved bare, jeg ender med at holde et marathon. 

Godt, at vi er inviteret til præ-julehygge hos De Gamle på lørdag, med glögg, juleskum og mandariner.

Er I også juletossede, eller har I allerede fået spat ved tanken om julepynt i butikkerne, klippeklistre-dage med familien og Wham i højtalerne?

6 thoughts on “Mens vi venter..

  1. Jul = SKRIIIIG!!
    Ærligt talt, så er jeg Nåsår bare uden snaps. Jeg er grædefærdig, når pynten allerede kommer frem i oktober… og klokkeren på den nærmeste kirke går i selvsving i flere timer i weekenderne. Men julegaver… dem elsker jeg ;-D
    – Pia

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.