Pingvin

I fredags var jeg på tapas-restauranten Pingvin, og er du gal hvor var det godt! – og hold da helt sommerferie, hvor blev jeg mæt. Det kan meget varmt anbefales.

Jeg fik følgende 6 tapas (fra øverst med uret):

  • Gratineret gedeost med rosmarin, balsamico glace og chili honning
  • Ravioli med ost, severet med hasselnød-persillepesto
  • Pestomarineret carpaccio af okseinderlår med pinjekerner, basilikumolie og parmasan
  • Grillet sværfisk på lun salat af kikærter, italiensk skinke og persille
  • Røget svinemørbrad anrettet på vandmelon, med feta creme
  • Ovnstegte paprika-kartofler serveret med krydret chorizo og ailoi.

Bliver helt sulten, bare af at tænke på det!

Ps. Barda på Ramasjang er altså det fede program – det kan godt være jeg selv ville hade at spille rollespil, men får jeg børn en dag, så skal de tvinges ud i det.

2 thoughts on “Pingvin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.